Marcus High School

Pride In Excellence
Bell Schedules
Regular Schedule (Daily Tutorials at 7:45 am and 3:45 pm)
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:15 AM 9:45 AM 90 min
Period 2 9:53 AM 11:30 AM 97 min
Period 3 11:38 AM 1:53 PM 135 min
"A" Lunch 11:38 AM 12:08 PM 30 min
"B" Lunch 12:13 PM 12:43 PM 30 min
"C" Lunch 12:48 PM 1:18 PM 30 min
"D" Lunch 1:23 PM 1:53 PM 30 min
Period 4 2:00 PM 3:30 PM 90 min
A.M. Pep Rally Schedule (8:15 - call for groups)
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:15 AM 10:10 AM 115 min
Pep Rally 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Period 2 10:18 AM 11:37 AM 79 min
Period 3 11:45 AM 2:00 PM 135 min
"A" Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
"B" Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
"C" Lunch 12:55 PM 1:25 PM 30 min
"D" Lunch 1:30 PM 2:00 PM 30 min
Period 4 2:08 PM 3:30 PM 82 min
P.M. PEP Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:15 AM 9:35 AM 80 min
Period 2 9:43 AM 11:03 AM 80 min
Period 3 11:10 AM 1:25 PM 135 min
"A" Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
"B" Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
"C" Lunch 12:20 PM 12:50 PM 30 min
"D" Lunch 12:55 PM 1:25 PM 30 min
Period 4 1:33 PM 2:50 PM 77 min
Pep Rally 2:50 PM 3:30 PM 40 min